Studion

Välkommen till vår mysiga studio i Aspudden - Stockkolms äldsta studio!

Studion etablerades på Hägerstensvägen redan 1972 av Doc Forest, då låg den lite längre ner på gatan men har legat på nummer 145 de senaste 30åren.  

Mia började som lärling i början av 80-talet och har varit kvar sedan dess. Tyvärr har hon under 2017 gått i pension och lämnat ett stort tomrum efter sig men studion finns kvar i hennes anda. Karin kom till studion 2008 och drev den tillsammans med Mia fram till hennes pension då hon tog över studion. 

Vi har även haft en filial i Gustavsberg mellan 2011-2015, som Karin drev tillsammans med Linus Salava men som vi stängde då han ville ut på nya äventyr,  ni hittar honom nuförtiden som bygglovshandläggare. Vi hoppas att alla våra kunder från tiden i Gustavsberg vill fortsätta tatuera sig hos oss i studion i Aspudden. 

Studion är godkänd av miljö och hälsa, vi använder bara godkända färger och engångsnålar , har utbildning i bashygien och blodsmitta och är noggranna med alla rutiner kring hygien. Har du frågor och funderingar kring detta-tveka inte att fråga!  

Vi vill att alla ska känna sig välkomna och avslappnade i vår stora färgglada studio där vi även har en liten butiksdel som säljer kitschiga prylar, smycken och 50-tals inspirerade kläder.

Vi har öppet efter bokning 

Vill du komma förbi och boka tid eller diskutera ideer rekommenderar vi att du hör av dig innan och stämmer av att vi är på plats. Det går bra att ringa, smsa eller maila. 

Karin 0704-672065   karin@truetattoo.se    
Studion 08-181787  

Varmt Välkommen
till oss!

 

                                               Truetattookarin   
                                                    

Studio och Butik

Gustavsberg

Studion i gustavsberg stängdes 2015 när Linus slutade tatuera och började som bygglovshandläggare. Vi tackar alla kunder vi haft under åren på värmdö och hälsar er alla välkommna till studion i aspudden.