Tidsbokning

Vi har under coronatider endast öppet efter bokning

Inga spontana besök i studion och du får tyvärr inte ha med dig sällskap på din bokade tid.

Hos oss kan du boka tid via telefon, mail eller besök i studion, vill du göra ett större motiv eller en cover-up av en gammal tatuering eller ärr vill vi gärna träffa dig innan, medan mindre motiv eller fortsättning på påbörjade tatueringar går bra att boka via sms, telefon eller mail.

Vill du att vi skissar upp ett motiv i förväg tar vi 500 kr i förskott, detta dras av från priset på tatueringen. Väljer du att inte tatuera dig kostar skissen 500 kr.
Annars skissar vi upp motivet tillsammans med dig på din bokade tatueringstid.

Betalning och priser

Du kan betala med kort eller kontant.

Vid större tatueringar betalar du 1200 kr i timmen, oftast kör vi 3 timmars sittningar för 3600 kronor för större projekt, men det går även att boka längre sittningar om du orkar med det. Första sittningen brukar vi boka 4 timmar och för det betalar du 4000kr, då kommer en del av tiden gå till att fixa med motivet och komma igång. 

Timpriset gäller bara större projekt, för andra motiv får du ett pris innan. 

Det minsta vi tar är 1000 kr.

Hjälp med motiv

Vi hjälper gärna till att rita upp din tatuering och för att vi lättare ska förstå hur du tänker vill vi gärna att du tar fram några referensbilder på ungefär hur du tänker/vad du gillar. Du behöver alltså inte leta efter ett färdigt motiv utan det kan vara en  detalj du gillar på en bild, en annan på nästa bild och en stil du gillar på en tredje, du kan börja med att maila eller komma förbi studion och visa bilderna för oss, så tar vi fram en bild efter dina önskemål och idéer.


Vill du göra text rekommenderar vi att du börjar med att titta på www.dafont.com för inspiration.

Har du med dig en bild på någon annans tatuering kommer vi inte kopiera den rakt av eftersom den kan vara uppritad speciellt åt den personen, men vi kan ha den som inspiration när vi ritar din tatuering.

 

Övrigt

Du måste vara 18-år för att få tatuera dig hos oss, inga undantag och vi bryr oss inte om ifall dina föräldrar godkänner det eller inte.

Kom nykter och opåverkad av andra substanser, upplys oss om du har någon blodsjukdom eller annan sjukdom och om du äter någon medicin.

 

Inför Tatuering

Kom nykter och opåverkad av andra substanser och för din egen skull utvilad och inte bakis, framförallt om du ska göra en större tatuering

Se till att ha ätit innan och ta gärna med dig något att äta och dricka så du kan fylla på med energi, speciellt om du ska göra ett större motiv.

Har du ändrat dig angående motiv, hör av dig innan eftersom vi bokat så mycket tid som behövs för det motiv vi kommit överens om, vill du göra något annat kanske vi behöver mer eller mindre tid.

Behöver du ändra din tatueringstid, hör av dig så fort som möjligt, minst 24 timmar.

Äter du medicin eller har någon allergi eller sjukdom, berätta det för oss när du bokar tid, så vi vet om det är något vi behöver ta hänsyn till.

Ha gärna på dig kläder du inte är rädd om, det kan lätt komma både färg och blod på kläderna som inte alltid går bort i tvätten. 

Under läkningen kommer du behöva en mild flytande tvål, Lactacyd eller liknande och antingen Bepanthen som finns på barnhyllan på apoteket eller Pegasus som du kan köpa av oss, att smörja med.

Hör av dig om du har några frågor eller funderingar


 

Efter Tatuering

För att din tatuering ska läka bra är det mycket viktigt att du följer nedanstående anvisningar. Du är själv ansvarig för att få en bra läkning och därmed en snygg tatuering.

Ta ALDRIG råd av vänner och bekanta eller som du hittar på Internet. Detta är mycket viktigt! Vi jobbar med detta och vet hur du ska ta hand om din nya tatuering, det gör inte din brorsa, din kompis eller random snubbe på ett forum. Blir du osäker på hur du ska göra eller tycker något ser konstigt ut under läkningen ring eller kom förbi studion så hjälper vi dig gärna.

                      Tegaderm

Tegaderm är en plast framtagen för sår så den andas och ska sitta på i flera dagar. Det gör inget om det ser blodigt eller kladdigt ut under plasten.

 • Behåll plasten ca 5 dagar.
 • Ta försiktigt av plasten i duschen och tvätta försiktigt med mild flytande tvål (Lactacyd).
 • Låt lufttorka eller klappa torrt med ren handduk och smörj ett tunt lager Bepanthen eller Pegasus.
 • Tvätta och smörj tunt 2-3 ggr om dagen i 5 dagar eller så länge det är skorpa på tatueringen.

Tvätta alltid tatueringen innan du smörjer in den!

           Plast

 • Behåll plasten/kompressen över natten.
 • Tag av i duschen och tvätta rent med mild flytande tvål (Lactacyd), se till att få bort allt slem.
 • Spola tatueringen med riktigt (obehagligt) varmt vatten ca 5 minuter.
 • Låt lufttorka eller klappa torr med ren handduk och smörj med ett tunt lager Bepanthen eller Pegasus
 • Tvätta med lagom varmt vatten och smörj tunt 2-3 ggr om dagen ca 10 dagar eller så länge det är skorpa på tatueringen.

Tvätta alltid tatueringen innan du smörjer in den!

           Viktigt.

 • Inget bad, bastu eller solande på 2 veckor.
 • Ta det lugnt med träning så länge du har skorpa på tatueringen. Ha täckande kläder på gymmet och duscha hemma första veckan. Du ska inte få "pump" i muskeln där tatueringen sitter och den får inte gnuggas mot någonting.
 • Peta eller klia inte i tatueringen, då finns risk för infektioner och ärrbildning.
 • Visar du tatueringen för någon, se till att dom inte petar i den och ha täckande kläder om du är bland mycket folk eller någonstans där det kan vara smutsigt.
 • Smörj tatueringen med solskydd 50 om du solar. Sol är alltid dåligt med framför allt första året.
 • Har du frågor om läkning eller resultat hör av dig till oss! Ifyllning ingår om det behövs, hör av dig inom en månad.