Karin

Jag köpte min första tatueringsmaskin i Thailand, under en långresa i Asien, 1999 och sedan dess har vägen till att bli tatuerare varken varit spikrak eller lätt men helt klart värd besväret.

2002 började jag som lärling på en liten studio på söder som då hette Art by Fafnir och därifrån via några år på en studio på Kungsholmen kom jag till Aspudden 2008 och här blev jag kvar. De senaste åren drivit studion tillsammans med Mia. Jag drev även parallellt en studio i Gustavsberg tillsammans med Linus Salava under 2011-2015.

Jag jobbar i alla stilar men gillar traditionellt och realistiskt lite extra. Kombinationen att få jobba med något konstnärligt och samtidigt träffa massor av sköna människor gör tatuerare till världens bästa jobb där kundkontakten är lika viktig som att skapa fina bilder, så jag hjälper dig gärna med att rita upp och designa unika motiv. 

Du når mig bäst via sms 0704-672065 eller mail karin@truetattoo.se. Du kan även ringa antingen på mobilen eller studionumret 08-181787 eller komma förbi studion, men hör gärna av dig innan och kolla att jag är på plats.

 Truetattookarin